Розділи

    • 17 грудня 2021

    Шановні мешканці Вінниччини!

    Адміністрація ДУ «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» звертає вашу увагу що, в зв’язку із стрімким  поширенням нового штаму коронавірусу «Омікрон», Міністерство закордонних справ рекомендує громадянам України утриматися від поїздок до Південної Африки, Ботсвани, Есватіні, Лесото, Мозамбіку, Намібії та Зімбабве, а також слідкувати  за змінами правил перетину кордону під час планування закордонної подорожі.

    У разі, якщо в'їзд громадян України до відповідної держави можливий за умови пред'явлення міжнародного свідоцтва про вакцинацію від COVID-19, інформація щодо переліку визнаних вакцин та інші умови в’їзду (в т.ч наявність негативного діагностичного тесту SARS-CoV-2 методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР)    розміщується на порталі МЗС за посиланням: https://tripadvisor.mfa.gov.ua/.

    Шукайте необхідну інформацію в розділі «Режим тимчасового в‘їзду для громадян України» по країні, яка вас цікавить.

    ДУ «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» пропонує дослідження біоматеріалу на виявлення РНК COVID-19 (SARS-CoV-2) із застосуванням методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР) в реальному часі та досліджень біоматеріалу на якісне виявлення  антигену  COVID-19 (SARS-CoV-2 Antigens)  методом  імунохроматографічного аналізу (експрес-тест). 

    Результати досліджень методом ПЛР видаються на бланку англійською мовою,  з водяними знаками, QR-кодом,  мокрою печаткою та підписом.

    Працюємо щоденно, без попереднього запису, з 9-00 до 17-00, перерва на обід з 13-00 до 14-00. Чекаємо Вас за адресою м. Вінниця, вул. Маліновського, 11

    Адміністрація ДУ «ВОЛЦ МОЗ України»